Om turer

Föreningen Havspaddlarna Västerås arrangerar ledarledda turer med start tidig vår och vi avslutar säsongen i månadsskiftet november-december med vår traditionsenliga Adventspaddling. Våra turer passar både nybörjare och mer erfarna paddlare. Gemensamt för samtliga aktiviteter är att vi efterträvar att det ska vara trevligt att delta samt att vi genomför turerna på ett säkert sätt.

I kolumnen till höger hittar du presentation av föreningens turledare samt annan information som föreningen tycker är viktig för att kunna åstadkomma trevliga och säkra aktiviteter.

Förutom våra ledarledda turer så uppmuntrar vi också till att göra egna turer i vårt närområde. På ön Stora Sandskär – vår inofficiella klubbholme – har vi vår loggbok och vill man hitta andra smultronställen så rekommenderar vi att vara med i föreningens Kajakorientering. Mer information om detta hittar du också i kolumnen till höger.

Förslag 2020-02-05, anders s

Tas bort: I kolumnen till höger hittar du presentation av föreningens turledare samt annan information som föreningen tycker är viktig för att kunna åstadkomma trevliga och säkra aktiviteter.

Ersätt med: Under menyfliken ”Kalendarium”, hittar du våra turer.  De som vi gjort hittar du under Loggboken.
Under menyfliken ”Om våra turer”  hittar du information som föreningen tycker är viktig för att kunna åstadkomma trevliga och säkra aktiviteter.