2017-09-06, Fullmånetur

Månskenspaddlingen som blev riktigt bra tillslut.

Vi var fem glada herrar som gav sig ut på en härlig tur. Två av oss startade från ekbacken vid 19:30 och tre från Björnö bron. När vi började turen så var inte förhoppningen om att få se fullmånen stor. Det var rejält mulet ca 15 grader och ca 4 m/s ostlig vind. Men rent magiskt fick vi en  spricka i molntäcket från mörkrets inbrott fram till slutet av turen där månen visade upp sin bästa sida.
Vi strålade samman utanför Östraholmen för att där ifrån paddla ner till Lövudden i ett försök att spana in bäver. Dock utan framgång, så vi paddlade tillbaka till Östraholmen för att ta  en kvällsfika innan vi skiljdes åt och paddlade hem nöjda och belåtna.
Med på turen var Hans och Anton F, Håkan B, Peter J samt turledaren Knut
Färdväg

Tidigare info i kalendariet: 
Grad: 3
Ledare 1: Knut Faber, 070-5321440, knut.faber[at]hotmail.com
Ledare 2: Meta Faber
Startplats: LövuddenBeskrivning: Om  det inte är allt för blåsigt paddlar vi på Västerås fjärden med start vid lövudden kl 19:00 vi tar en fika på någon av holmarna och räknar med att vara hemma senast 22:30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.