2017-05-31, Onsdagspaddling

Onsdagspaddling från Vretobadet 31 maj.

Väderprognosen för onsdagspaddlingen såg på tisdagen inte så munter ut. Efter att vi haft en otroligt vacker helg spådde meteorologerna regn och blåst för onsdagen. Under onsdagen skiftade dock prognosen och ett litet hopp tändes på min ledarhimmel. Vid utsatt starttidpunkt var vi tre hoppfulla som hoppades på en fin paddelkväll. Lite dyningar, men med framsprickande so,l gav vi oss ut på Kärrbofjärden. Kravet på fikaplats var sol ​så vi styrde mot bryggan på västra sidan om Aggarön. Den visade sig var mindre lyckad för ilandstigning. Den privata bryggan med många skyltar om privatområde såg trevligare ut men av naturliga orsaker valdes den bort. Det blev istället västra sidan på Långholmen som är ett känt tillhåll sen tidigare. Efter fikat var vattnet helt kavlugnt. Vi var alla uppriktigt förvånade över denna skiftning till onödigt fint paddelväder. Hälften skulle ha räckt mycket väl. Vi fick se vita fåglar och mörka fåglar, få båtar men ett fartyg. Efter att vi effektivt paddlat i två timmar och loggat 11 km var vi åter vid iläggningsplatsen. Vi konstaterade att det var väl värt att ta sig ut denna onsdagskväll.

Per J /Ann U / Zdenek K

Zdenek

Ann
Per och Ann
Zdenek

Turbeskrivning:
Grad: 2
Ledare 1: Per Janze, 070-1702834, per.janze[at]gmail.com
Ledare 2: Ann Ulmehag, 070-710 36 26, Ann.ulmehag[at]gmail.com
Startplats: Mårtenshamn. Kl 18 skall vi vara i kajakerna.
Deltagarantal:
Beskrivning: En kvällstur i trevliga hemmavatten med ett fikastopp på lämpligt ställe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.