2921-10-01-02/ Gourmet- paddling vid Svärdsklova, Nyköping

Bland grynnor och havsörnar i Nyköpings skärgård

Vi paddlar i vattnen utanför Svärdsklova där man snabbt kan få utskärgårdskänsla. Om möjligt så tar vi oss ut till områdena kring Rågö Stångskär och andra fågelskyddsområden som då är tillgängliga. Är det för stökigt väder håller vi oss längre in i skärgården. Turen är ägnad erfarna paddlare som inte räds lite sjö och vågor och som gillar att sitta och kura vid en brasa på kvällen. Självfallet njuter vi av god mat med tillhörande skrönor som man inte alltid ska kräva för hög sanningshalt av…

Grad: 3

Anmälan sker till Björn Forsberg senast en vecka innan, max 8 deltagare.

Ledare: Björn Forsberg, 0733 672254 eller bjorn.forsberg[at]baffini.com

Samling sker vid startpunkten som kan ändras beroende på väderförhållandena. Vi ska vara paddelklara kl 10 på fm.