2021-08-14/ Grillpaddling hos Anders på Dåvö, Bastviken

Inställd.


Paddling över Galten och grillning vid stranden

Vi paddlar från Bastviken mellan halvöarna Dåvö och Stäudd, utmed Stäuddskanten. Vid ön Kejsaren paddlar vi över till Kungsörssidan. Vidare utmed Sörmlandssidan förbi Skillingeudd och där går vi norrut via några mindre öar.  Vid ön Biskopen paddlar vi utmed Dåvö och vidare hem igen. På kvällen blir det grillning vid stranden till självkostnadspris, med kryddstarka korvar och tillbehör, grillost, bil-öl och kaffe. Vi ledare handlar. Anmäl allergier mm.

Vid väderomslag kan rutten ändras. 

Tag med fika för en paus vid Skillingeudd.

Grad: 3

Ledare: Anders Segerberg, 070 530 9393, anders[at]segerberg.me

Hjälpledare: Ulla Strandberg

Anmälan: Till Anders senast torsdag den 12:e augusti. 

Samling: Vi samlas vid stranden vid Bastviken kl 13.