2020-06-10, Mårtenshamn kvällspaddling.

Vi var 3 som startade kl.18.00 från den fina lilla badplatsen vid Mårtenshamn. Kvällen var jättefin, varm och solig. Vi började paddla mot fyren på Aggarön och sen på västra sidan av ön mot Långholmen. I mitten av Långholmen, på vår favoritplats, tog vi kvällsfika. Med nya krafter fortsatte vi paddlingen mot östra sidan av Långholmen och Aggarön. Där på höger sidan öppnar sig horisonten av stora Granfjärden. Därifrån fick vi östlig vind med lagom stora vågor och därmed en lagom kvällsmotion. Från Lilla Aggarön hade vi medvind tillbaka till Mårtenshamn. Klockan var 21.00 när vi lastade våra kajaker på bilarna. Vi har paddlat ca 12 km.

Turledare: Zdenek Klimt
Med på turen var Ann och Per .

______________________________________

Påannonsering av turen i våras:

  • Grad 1-2
  • Turledare: Zdenek Klimt
  • Samlingsplats : lilla badplatsen i Mårtenshamn.
  • Klara för sjösättning kl. 18.00
  • Anmälan: dagen före den 9/6 till kl. 18.00 till
    klimtzdenek[at]gmail.com 070 547  68 19