Kefalonia sept 2020- uppskjutet pga corona. Planerad för 2021.

Turen är fullbokad för 2021. Vi som åker hoppas att vi lyckas komma iväg trots Coronahotet. 

Betalning till turen gjord i dec 2019.

Detta är en tur Bronek ordnar privat men med förtur för medlemmar i HAV och EKS. Förskott bör dock betalas nu i december.

_________________________________

Info iför turen 2020:
Hej allihopa! Det var ingen överraskning för mig och Martina att Grekland blev toppen för havskajak. Kanske kan du höra det också från andra. Så jag planerar att paddla på Kefalonia igen. Det ska bli 5-6 dagar paddling mellan 13e och 18e September 2020. Varje dag ca 20 km. Övernattning på stränderna i tält. Flyg är direkt från Arlanda. Det är charter varje lördag. Vi betalade 590 EUR för kajaker och annan utrustning (inkl. tält). Flyg kostar 3800 SEK. Du behöver bara köpa och laga mat eller ta lunch / middag på restaurang (det är fint, men funkar inte varje dag …) Om du gillar det, kan du stanna längre (kom en vecka tidigare eller lämna en vecka senara) – fina stränder, god mat och vin. Om ni är intresserade, skicka gärna en bekräftelse senast i december. Max 10-11 deltagare // Bronek

bronislav.tobola[at]gmail.com

[http://www.seakayakingkefalonia-greece.com/…/kefalonia311.h…]