2019-07-31, Kvällspaddling, Mårtenshamn

En kvällspaddling i högsommartid till Ridöarna.

 2019-07-31 Kvällspaddling, Mårtenshamn

Vi var 3 som startade kl.18.00 från den fina lilla badplatsen vid Mårtenshamn. Kvällen var fin, lugn och Mälaren var spegelblank. I början paddlade vi norrut längs Fröholmens kust mot fyren och sen ändrade vi kursen mot Norrskär. Där gick vi på land och tog en fika. Med nya krafter och i strålande sol paddlade vi söderut förbi Stora Granskär, Kedjeön, södra Långholmen mot bryggan på Aggarön och förbi fyren på Aggarön tillbaka till Mårtenshamn. Klockan var strax efter 21.00 när vi lastade våra kajaker på bilarna. I fint semestertempo har vi paddlat ca 13 km.

Med på turen var Zdenek Klimt, Per Janze och Robert Windahl.

 

Så här skrev vi :

En kvällspaddling i högsommartid till Ridöarna.

  • Grad: 2
  • Turledare: Zdenek Klimt
  • Samling: 18:00 vid Mårtenshamn (badet på Vretbo udde)
  • Anmälan: Till Zdenek, 070-547 68 19